Preparate culinare restaurant
Cele mai delicioase preparate care se îmbină perfect cu vinurile noastre românești și moldovenești.
Nu știi ce să alegi? Contează pe noi!
Meniu restaurant
De ciugulit
Pentru un pahar, poate chiar două – 99 LEI
Trei tipuri de brânzeturi maturate și trei tipuri de charcuterie tradițională, dulceață de ardei iute, pâine – 400g
Pentru pofticioși, ca în Transilvania – 69 LEI
Jumări, cârnați, slănină, tobă, telemea de capră, ceapă – 400g
Pentru curioși, nu putea lipsi – 49 LEI
Icre de crap, salată de vinete, zacuscă, fasole bătută – 300g
Salată de pui și susan – 36 LEI
100g
Pastă de jumări – 29 LEI
100g
Noi seara nu mâncăm
Tocăniță de ciuperci ca în Ardeal – 42 LEI
350g
Pastramă muntenească de berbecuț cu mămăligă – 68 LEI
300g
Copan de rață cu piure de rădăcinoase – 58 LEI
350g
Gulaș de vită, cum doar în Banat mănânci – 58 LEI
350g
File de păstrăv cu legume fripte – 48 LEI
400g
Pui/porc tras în țeapă cu cartofi arși cu usturoi – 46/52 LEI
400g
De poftă
Plăcintă cu brânză de vaci și verdeață – 29 LEI
300g
Plăcintă cu varză – 29 LEI
300g
Plăcintă cu vișine – 29 LEI
300g
Plăcintă cu mere – 29 LEI
300g
Plăcintă cu dovleac – 29 LEI
300g
Zaharicale
Tort Cușma lui Guguță – 29 LEI
150g
Tartă de ciocolată – 29 LEI
150g